Termeni si Conditii

Divinol Lubricants încearcă să menţină conţinutul acestui website cât mai corect. Cu toate aceastea, compania, departamentele companiei, angajaţii ei sau terţe companii angajate nu garantează corectitudinea informaţiilor de pe website şi nu oferă nici un fel de garanţii. Divinol Lubricants nu poate fi făcută responsabilă pentru nepotriviri, indisponibilităţi sau alte defecte ale acestui site sau ale conţinutului său.

Dacă folosiţi serviciile sau informaţiile oferite de acest website, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de către dumneavoastră a termenilor şi condiţiilor.

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Divinol Lubricants:

  • reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server
  • modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului
  • indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Divinol Lubricants asupra continutului websiteului

Daca doriţi să folosiţi materialul care apare pe acest site, vă rugăm  contactaţi-ne în prealabil.

Recunoasterea Drepturilor de Autor

Toate marcile înregistrate care apar pe acest domeniu (de exemplu: DIVINOL, ZELLER+GMELIN, ZUBORA, MULTICUT, MULTIDRAW, MULTICOR, MULTIBOARD, MULTICAL, MULTIPRESS, TEXTOL, ETC…) aparţin respectivilor lor proprietari. Folosinţa lor pe acest website a fost autorizata de către un reprezentant al companiei proprietare.